"У мене паспорт України і іншого не буде ніколи!": Пенсіонерка з ОРДО зателефонувала в ефір українського радіо

Старенька регулярно слухає передачі "Донбас.Реалії". Фото: скріншот з відео.

Пенсіонерка з окупованого Донбасу додзвонилася на українську радіостанцію "Донбасс.Реаліі". Вона поскаржилася на надмірну російську агітацію на тлі виборів до Держдуми. Кадри бесіди радіостанція опублікувала на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

"Сьогодні мене задовбали цими запрошеннями на вибори (в Держдуму РФ - ред.). Я не можу поїхати навіть свою пенсію отримати: немає здоров'я, ноги не працюють, як треба. А вони запрошують. Так у мене паспорт український і іншого не буде ніколи!" - заявила мешканка ОРДЛО.

Вона уточнила, що РФ використовує для агітації мобільний оператор сепаратистів - "Фенікс". "На "Фенікс" прийшла вчора ціла петиція - запрошують на вибори. Потім сьогодні знову два рази", - повідомила жінка. Вона обурилася, що окупанти не випускають її на підконтрольні Києву території забрати свою пенсію, а ось в Росію в'їзд вільний. "Там (на підконтрольній Києву території - ред.) вже накопичилися гроші - гривні, а отримати неможливо. Їхати через Росію я не можу, не маю здоров'я. А тут би я проїхала, так не пропускають", - розповіла пенсіонерка.

Вона додала, що хотіла подзвонити на вказаний в СМС російський номер і пред'явити претензії окупантам, однак побоялася. "Я стежу за вашими передачами і сильно засмучуюсь, коли вас забивають (глушать сигнал - ред.) тут. Переживаю", - констатувала жінка.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...