У мене питання: ви там часом не ох**ли?": У мережі розгорівся скандал через концерт російського "Жіночого стендапу" на Майдані

У соцмережах розгорівся скандал через виступ російського комедійного проєкту "Жіночий стендап", який відбудеться 7 червня в МЦКМ на Алеї Героїв Небесної Сотні, передають Патріоти України.

Зокрема, українці влаштували жарку дискусію під дописом в Facebook, де було зазначено, що ще 2014 року на Майдані вмирали люди під час Революції Гідності, а тепер там виступатиме російський розважальний колектив.

"У мене питання: ви там часом не ох**ли шановні МЦКМ Жовтневий палац?" – опублікував допис Роман Ковальов, позначивши хештегом Службу безпеки України, Міністерство культури і інформаційної політики України, Український інститут національної пам'яті, Віталія Кличка і багатьох інших.

"Офігєть", "А що?" Вже можна стало "же ж, два рочки як", "Нацгвардія охоронятиме... Ні?" – писали в коментарях у Facebook.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.