"У мене тільки одне запитання до тебе": Колега Повалій звернулася до зрадниці, яка зізнавалася у любові Росії

Таїсія Повалій не просто живе в РФ, а й регулярно бере участь у прокремлівських заходах, які прославляють Путіна та військову агресію проти України. На одному з таких концертів уродженка Київської області зізналася "великій країні" Росії та її громадянам у любові. Колега виконавиці співачка Ольга Юнакова прокоментувала поведінку зрадниці та емоційно до неї звернулася, передають Патріоти України.

Зірка 90-х сказала, що засуджувати когось не в її правилах, але відео з "душевним" зізнанням Повалій викликало у неї огиду. Юнакова додала, що після побаченого у неї до запроданки лише одне запитання.

"Я нікого не засуджую, але нещодавно бачила відео: Таїсія Повалій у якомусь російському місті кричить зі сцени: "Я люблю тебе, Росія!". Так гидко. У мене одне запитання: любиш за що?", - запитала Юнакова.

Нагадаємо, у серпні 2023 року Повалій виступила на фестивалі "патріотичної" пісні "Время героев" в Уфі - столиця Башкортостану (країна на Південному Уралі та в Приураллі у складі РФ).

Зі сцени для напівпорожньої площі співачка-зрадниця цинічно вигукнула: "Хочеться сьогодні сказати слова подяки улюбленій країні, великій країні. Росія, я люблю тебе. Люблю вас, мої дорогі". А після виступу окремо розхвалила Башкортостан. "Башкортостан – моя улюблена країна, яку я відвідую вже кілька разів, і я прям кожного разу закохаюся все більше і більше", - сказала вона пропагандистському виданню за лаштунками.

У тому ж місяці запроданка виступила на гала-концерті конкурсу "ПесниZаРодину" в Кемерово, де розважала громадян країни-терористки піснями про "неподкупную Русь, край Есенина". Повалій співала на тлі літери Z, яка є неофіційним символом вторгнення РФ в Україну, й танцівниць у кокошниках – символу всього російського.

Ольга Юнакова – українська співачка, зірка "Території А". З 2014 року артистка з чоловіком і трьома доньками живе в Іспанії. Із початком великої війни українка зайнялася волонтерством у пунктах допомоги біженцям з України. "Їм було дуже важко. Спочатку жили по родичах та знайомих, бо житлом країна дуже мало допомагала. Це не Німеччина, не Польща", - зазначила співачка.

Щодо майбутнього, то Юнакова каже, що через війну в Україні не може будувати жодних глобальних планів. "Довгий час снилися сни: синє небо та жовті соняшники. Кожен ранок прокидалася в поганому настрої. Зараз вже звичайно, я облаштувалася. І, знаєте, навчилася жити одним днем. Небо блакитне, сонечко – і дякую. Нічого глобального не планую. Дуже підкосила війна. Це все навчило існувати в режимі: прожили день – і, слава Богу. А Росія взагалі забрала у нас всі найближчі мрії на майбутнє", - зізналася 52-річна артистка.

Джерело: Обозреватель

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...