У мережі дуже сміялися: Жінка придумала, як "карати" чоловіка, коли він її дратує

На Reddit з'явилася історія від жінки, яка придумала хитре "покарання" для свого чоловіка. Коли чоловік її злить, вона йому мстить, передають Патріоти України.

Жінка зазначила, що у всіх часом трапляються моменти, які сильно дратують. І якщо її "бісить" чоловік, вона не перестає його любити.

Подружжя живе разом вже 10 років. Жінка знає, що він любить слухати музику. Чоловік підключив свій обліковий запис до всіх колонок в будинку, а тому його дружина навчилася непомітно змінювати його плейлисти. Коли вона слухає музику, треки автоматично додаються до списку улюблених пісень її чоловіка.

"Тож тепер, коли він мені нервує або я злюся на нього, я буду годинами програвати через один із динаміків на низькій гучності найстрашнішу і найжахливішу музику, щоб алгоритм подумав, що він зацікавлений. І додав її до його плейлиста. Його це дратує, і він поки не зрозумів, в чому причина. Тому що, звичайно ж, я це роблю не одразу ж після того, як ми посварилися", - розповіла жінка.

Вона зазначила, що така хитра і невинна помста її веселить. За словами жінки, її зможе зрозуміти тільки той, у кого є почуття гумору. "Будьте впевнені, я люблю цю людину, і це не так серйозно", - резюмувала жінка.

У коментарях користувачі пишуть, що таке "покарання" дійсно має смішний вигляд. Адже воно, по суті, нічим не шкодить чоловікові. Однак деякі коментатори зазначили, що якщо чоловік про це дізнається, його все одно це може образити. Також користувачі пишуть:

  • "Це насправді змусило мене сміятися. Який підступний розум!"
  • "Коли я зла на свого чоловіка, я використовую його платний обліковий запис YouTube для телевізора, щоб включити відео для наших маленьких дітей. Це збиває його алгоритм. Не виносиш сміття? Насолоджуйся відео!"
  • "Я прочитала це чоловікові. Ми одружені майже 25 років. Ми обидва погигикали і зберегли це для подальшого використання".

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...