У мережі хвиля гніву: Український завод випустив пиво "Московське" із символікою Росії (фото)

Український пивоварний завод випустив пиво під назвою "Московське" із зображенням на етикетці прапору країни-агресора Росії і Кремля. На цей факт звернув увагу офіцер Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан, опублікувавши в своєму Telegram-каналі фото, передають Патріоти України.

На етикетці пляшки з алкогольним напоєм вказано, що виготовляють живе, світле й фільтроване пиво на підконтрольній Україні території. І вся інформація на ній написана українською мовою.

Зокрема, виробником "Московського" значиться ТОВ "ПІНТА-Кремінський пивоварний завод" за адресою вул. Промислова, буд. 33-Б у місті Кремінна на Луганщині.

Невідомо, відколи саме завод став виробляти такий продукт, але у відкритих джерелах повідомляється, що загалом він випускає два сорти темного та 5 сортів світлого пива, серед яких і те, оформлення якого привернуло увагу офіцера ЗСУ.

"Тут справа не так у назві пива "Московське", а більше в триколорі російських окупантів та Кремля на етикетці. Тих, хто вже 7 років намагається всіма силами знищити Україну. Без слів..." – прокоментував Штефан.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...