У мережі написали про захоплення столичного ТРЦ SkyMall, в поліції розповіли, що сталося насправді

Надвечір 27 вересня, в мережі ширилась інформація про захоплення торгового центру SkyMall, що знаходиться в Києві. Однак правоохоронці це спростували. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Національну поліцію України.

"Інформація щодо захоплення одного з торгівельних центрів у столиці не відповідає дійсності", - повідомили правоохоронці.

За даними поліції, повідомлення про групу осіб, які перебувають поблизу одного з торгівельних центрів міста надійшло до Дніпровського управління поліції.

Правоохоронці, які прибули на місце події, зʼясували, що зазначені особи проводять імпровізовану акцію, яка наразі завершилася, а її учасники розійшлися. "Порушень публічної безпеки та порядку не допущено", - додали в поліції.

Може постраждати телевізор, холодильник та бойлер: Як підготувати техніку до відключень світла

субота, 28 вересень 2024, 0:10

Українцям варто захистити свою техніку через можливі стрибки напруги під час нових відключень. Бажано не лише вимикати телевізор, холодильник, бойлер та іншу техніку з розеток, а й встановити реле напруги, передають Патріоти України. Про це йдеться у м...

"Не шукайте глибини там, де пробите дно": Український військовий різко висловився про СЗЧ Гнезділова

п’ятниця, 27 вересень 2024, 23:55

Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко прокоментував заяву військовослужбовця 56-ї окремої мотопіхотної бригади Сергія Гнезділова про самовільне залишення служби. Свою думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України. ...