У мережі показали, як міг би виглядати сучасний "Запорожець"

Відомий дизайнер Олександр Шторм показав, як міг би виглядати новий "Запорожець" в наш час. Дане авто могло б зацікавити серферів і сапбордістов, а також людей, які люблять компактні машини. Про це повідомляє "Інфореактор", передають Патріоти України.

У дизайнера вийшов ретромобіль з багажником на даху, на якому можна возити дошки для серфа або саквояж.

У "Запорожця" влита радіаторна решітка і дещо незвичний бампер. Чорний захист порогів вбереже машину від подряпин, викликаних піском. Також встановлено сучасні фари.

У концепті також є знайомі риси "Горбатого". Так називали "Запорожці" через їх закруглену задню частину.

Задні стоп-сигнали і оптика нагадують британські автомобілі Bentley. За словами дизайнера, такий "Запорожець" міг би коштувати не дуже дорого. В такому авто можуть їхати до чотирьох осіб.

Дизайнер також планує зробити OLD version, яка буде наближена до естетики минулого. У цій версії дзеркала заднього виду були б з хрому, а ручки і радіаторна решітка - з радянської класики.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...