У мережі показали перші фото шикарного весілля зірки збірної України з футболу і телеведучої

Сьогодні, 24 серпня, півзахисник збірної України та англійського "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко гуляє весілля, передають Патріоти України.

Обраниця футболіста - відома журналістка Влада Седан. Пара розписалася ще 12 березня у посольстві України у Великобританії в Лондоні, а сьогодні в Києві влаштувала свято для рідних і друзів. А двома днями раніше дружина Зінченко звинуватила Гвардіолу в вильоті "Манчестер Сіті" з Ліги чемпіонів.

Вже з'явилися перші фото з весілля гравця "МанСіті" – Влада показала, як Олександр виглядає у весільному костюмі.

А потім з'явилося фото пари в чорному лімузині на Софіївській площі Києва.

Нагадаємо, що Олександр Зінченко зробив пропозицію журналістці в жовтні 2019 року. Однак, через пандемію коронавірусу закоханим довелося перенести весілля на невизначений час.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...