У мережі показали сміливі обличчя воїнів, які утримували висоти Донбасу й гнали ворога на Харківщині (фото)

Воїни 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого метр за метром звільняють Україну від російських окупантів. Під шквальним вогнем вони утримували висоти Донбасу. Піднімали синьо-жовтий прапор над звільненими містами й селами Харківщини, гнали ворога до кордону землями Слобожанщини. Фото князівських воїнів показали на сторінці бригади у Facebook, передають Патріоти України.

"Вони пригощають смачною кавою і готові поділитися всім, що мають, не очікуючи нічого натомість. Вони цінують простоту й щирість у словах і у вчинках. Вони знайдуть дощовик, дім і час допомогти своїм, навіть якщо бачать їх уперше. Бо ухвалили рішення, що вони заслуговують на довіру", – розповіли про воїнів у дописі.

В їхніх очах – пронизливе розуміння війни й відблиски тяжких боїв на найважчих ділянках фронту. "Але усмішки, коли знімають балаклави, теплі. І сповнені тієї мудрості, що непритаманна їхньому віку, але дається у випробуваннях. Вони готові до чергового бою, готові знищувати окупантів, допоки ті не оговталися від попередньої поразки", – сказано під фото.

Вони довіряють одне одному власні життя і знають, що рука побратима, яка тримає зброю, тверда й не схибить. Вони воюють за Україну, за свої родини й за весь цивілізований світ. Вони відчули кров ворога й смак його страху. І чого б їм це не коштувало, доведуть розпочате до кінця – здобудуть Перемогу. "Бо хочуть нарешті обійняти коханих", – кажуть Князівські воїни.

Мобілізація в Україні триває: В який термін треба пройти ВЛК і які нюанси варто знати

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:30

11 квітня 2024 року Верховна Рада ухвалила новий закон про мобілізацію. Всі, хто офіційно визнаний обмежено придатним, повинні повторно пройти перевірку ВЛК впродовж 9 місяців. Проходження ВЛК є обов’язковою процедурою для всіх громадян, які бажають вс...

Вирішили пожартувати й назвалися ДРГ: На Бєлгородщині окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали з перевіркою

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:22

У Бєлгородській області окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали до них з перевіркою. Причиною стало те, що останні вирішили пожартувати й назвалися "ДРГ ЗСУ". Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона". "ДРГ зайшла в Бєлгородську область. Два ...