У мережі розповіли про роман Лукашенка з 23-річною "Міс Білорусь": Хто вона і як виглядає (фото)

У мережі заговорили про роман президента Білорусі Олександра Лукашенка з 23-річною моделлю і володаркою титулу "Міс Білорусь" Марією Василевич, передають Патріоти України.

Так, анонімне джерело розповіло Telegram-каналу "НеМалахов", що у 65-річного Лукашенка з Василевич серйозні стосунки. Ймовірно, причиною чуток стали часті спільні виходи в світ моделі і президента. Джерело вказало, що це вже не перший роман Лукашенка з молодими дівчатами: у нього нібито були романтичні стосунки з білоруською моделлю Дариною Шманай, співачкою Іриною Дорофеєвою та іншими.

Наразі Василевич, крім модельної кар'єри також веде політичну діяльність і є депутаткою парламенту Білорусі. Цікаво, що всі молоді фаворитки Лукашенка з його ініціативи були прийняті на високі посади в державних органах.

Відзначимо, Марія Василевич закінчила факультет економіки і менеджменту БДЕУ. З початку літа 2010 року Василевич працює співведучою програми "Добрай раніцы, Беларусь!".

У 2018 Василевич стала переможницею конкурсу "Міс Білорусь". У змаганні "Міс світу" вона отримала титул "Міс світу Європа" й увійшла в фінальну п'ятірку учасниць.

Лукашенко удостоїв дівчину премії "За духовне відродження" – за значний внесок у розвиток міжнародного культурного співробітництва та активну благодійну діяльність.

Як виглядає молода "коханка" Лукашенка


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...