У мережі спливло фото з таємного весілля 66-річного Макаревича

У мережі показали рідкісний знімок з весілля російського рок-музиканта, лідера гурту "Машина часу" Андрія Макаревича. Так, 66-річний артист таємно одружився в грудні 2019 року, у квітні 2020 він вперше розповів про це публіці. Знімок оприлюднений на Telegram-каналі "НеМалахов", передають Патріоти України.

Дружиною Макаревича стала 36-річна Ейнат Кляйн – ізраїльська журналістка, фотограф і гід. Кляйн – четверта офіційна дружина Макаревича.

Музикант також оприлюднив деталі їх таємного весілля. За його словами, він не афішував урочистість і провів його в тісному колі найближчих. Однак секрету з цього пара також не робила. Весілля відбулося в Яффі, Ізраїль.

"Ейнат хотіла, щоб було красиво і по-єврейськи. Вона приголомшливо все організувала, я не брав участі. Усього було людей 40 – ми запросили найближчих московських і ізраїльських друзів. Усе відбувалося в Яффі, в чудовому старовинному інтер'єрі, з чудовим шеф-кухарем, чудовими винами. І я переконався, що одружився з перфекціоністкою", – зазначив музикант.

Також Макаревич додав, що коли навколо його одруження виник ажіотаж у пресі – це його дуже насмішило. "Ми не робили жодного такого секрету, але російська жовта преса, мабуть, зовсім втратила нюх і проворонила цю історію – мене це дуже влаштовувало. І тільки пізніше, коли я в якомусь інтерв'ю згадав дружину, вони сполохалися. Це було дуже смішно", – розповів співак.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...