У мережі висміяли нове взуття модного бренду - ці босоніжки виглядають як лапи Скубі-Ду (фото)

Креативне рішення будинку моди Givenchy розвеселило соцмережі: босоніжки, які дизайнер Метью Вільямс випустив у своїй новій колекції весна-літо 2021, нагадали користувачам лапи мультяшного пса Скубі-Ду, передають Патріоти України.

Незвичайне взуття назвали "Tryp-toe". Ці босоніжки на високому вигнутому каблуці ділять пальці ніг на три за допомогою тонких петель. На фото для лукбука моделі представили новинку в матових щільних колготках коричневого кольору, і про схожість химерною взуття з лапами Скубі-Ду одразу ж написали в соцмережах і світових ЗМІ.

"Мій друг тільки-но сказав, що трипалі сандалі і шкарпетки Givenchy SS21 виглядають як лапи Скубі-Ду, і я офіційно в ауті", - написала в Twitter модний редактор Another Magazine Ханна Тіндл.

"Хто носить сандалі зі шкарпетками?" "Дивлячись на це, відчула дискомфорт в ногах", - підключилися до обговорення користувачі мережі. - "Не можу повірити, що 2020 рік підсунув нам ще й це".

"Коли я вчу своїх учнів малювати лапи, ми в основному починаємо з овалу, який ділимо на три частини. Я думаю, що це взуття дуже схоже на лапу Скубі-Ду", - сказала в коментарі New York Post карикатурист Кеті Нолан.

Сам Вільямсон зізнався, що на створення трипалих босоніжок його надихнув не боягузливий пес з мультфільмів, а дизайнер Олександр Маккуїн, який працював в Givenchy з 1996 по 2001 рік, перш ніж зосередитися на власному бренді. Мотив з трьома пальцями дизайнер запозичив у свого попередника з колекції осінь-зима 1997 року, додавши свій фірмовий каблук.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...