У мережі з'явився фрагмент листа принцеси Діани синам за рік до її смерті

Колишній дворецький принцеси Діани Пол Баррел оприлюднив уривок листа, який Леді Ді адресувала своїм синам - Вільяму і Гаррі. Цю записку перша дружина принца Чарльза написала рівно за рік до своєї смерті, передають Патріоти України.

Фрагмент листа Пол виклав на своїй сторінці в Instagram, прикріпивши до поста архівні фото принцеси Діани з маленькими синами. За словами Баррела, він забув про цю записку, а згадав тільки після того, як принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про складання своїх королівських обов'язків.

"Коли Гаррі, Меган і Арчі починають нове життя, мені пригадуються пронизливі слова, які принцеса Діана написала багато років тому. Це слова безумовної любові матері, які сьогодні так само актуальні, як і коли вона написала їх більше 24 років тому", - пише дворецький.

Далі він наводить фрагмент записки з найважливішими словами. "Я люблю своїх хлопчиків до смерті і сподіваюся, що посіяні мною насіння проростуть і принесуть необхідну силу, знання і стабільність", - сказано в листі Леді Ді.

Пол Баррел зазначив, що принцеса Діана найбільше на світі хотіла, щоб її діти були щасливі. "Вчора я знайшов лист, яке принцеса написала мені багато років тому, і одна строчка вискочила з сторінки. На ній від руки написано: "Я б дивилася вперед, і сміялася, і любила, і жила". Я відчуваю, що це відповідні слова, щоб побажати Меган, Гаррі і Арчі всілякого щастя в Канаді і за її межами", - вважає дворецький.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...