У мережу потрапило вражаюче відео зльоту українського літака-гіганта при сильному штормі

У понеділок, 22 липня, літак Aн-124 авіакомпанії "Антонов" зміг здійснити зліт при сильному штормовому вітрі в Австралії. Відео розмістили на YouTube-каналі ssesprit, повідомляють Патріоти України.

Він знаходився в аеропорту Аделаїди, який розташований в Південній Австралії. Сильний бічний вітер заважав зльоту, проте пілоту все ж вдалося підняти літак в небо.

На записі видно, що потужний вітер із заходу зносить літак від центральної смуги, літальний апарат хилить в сторону. Однак пілот зміг вирулити і повернути літак на потрібний курс.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...