У металевому ящику: На засідання Печерського райсуду Києва намагалися пронести вибухонебезпечний пристрій (фото)

​На місце події викликали Національну поліцію і вибухотехнічну службу.

У понеділок, 27 квітня, один з адвокатів намагався пронести до Печерського районного суду Києва предмети, які схожі на вибухонебезпечні, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Служба судової охорони, при проведенні поверхневого огляду її співробітники виявили в особистих речах адвоката металевий ящик, в якому знаходилися предмети, схожі на вибухонебезпечні. До одного з них був прикріплений запал ручної гранати.

На місце події викликали Національну поліцію і вибухотехнічну службу. Адвокат сказав, що ніс ящик для демонстрації в ході судового засідання. «Така поведінка адвоката абсолютно неприпустима. Я звернуся до Ради адвокатів України з проханням розглянути вчинок їх колеги і дати йому професійну оцінку», - сказав глава Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар. Проводяться оперативно-слідчі дії.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...