У Міноборони хочуть перетворити "Резерв+" на онлайн-ТЦК: Що це означає

Застосунок "Резерв+" планують перетворити на ТЦК онлайн, а також додати опцію онлайн-рекрутингу для мобілізації у "два кліки". Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко в інтерв'ю Forbes Ukraine, передають Патріоти України.

"Оновити свої дані через "Резерв+" змогли 3,2 млн людей. Зараз у нас є великий план, як перетворити "Резерв+" на ТЦК онлайн", - заявила вона.

Крім того, відділ цифровізації додає опцію онлайн-рекрутингу з можливістю підписати контракт або мобілізуватися у "два кліки".

Також, у роботі три типи відстрочок: для багатодітних сімей, людей з інвалідністю та студентів денної форми навчання.

"Іноді користувачі плутають "Резерв+" з абсолютним захистом від необхідності виправлення своїх даних в ТЦК. Це не відповідає дійсності. Для повної інтеграції онлайн-послуг, таких як постановка на військовий облік, потрібен час. Це займе близько пів року, аби вибудувати роботу бекенд системи у ТЦК", - додала Черногоренко.

Крім того, вона зазначила, що щодня додатком користується 100 тисяч користувачів, і вважає, що "Резерв+" матиме стабільний приріст кількох мільйонів користувачів.

Рідні досі не здогадуються: У Житомирі з'явилася нова мільйонерка

четвер, 29 серпень 2024, 12:50

У Житомирі з'явилася нова мільйонерка. Вона другою зірвала джекпот "Лото-Забава" після 27-річного електромонтера з цього ж міста, який розбагатів, надихнувшись відео у Facebook. Про це повідомляє msl.ua, передають Патріоти України. Бізнесвумен на ім'я ...

Був біженцем із Абхазії: На війні в Україні загинув грузинський доброволець (фото)

четвер, 29 серпень 2024, 12:40

На війні в Україні загинув грузинський боєць Віктор Кіпрітіді, який воював на боці українських Збройних сил України. Про це повідомляє Sova, передають Патріоти України. 49-річний Кіпрітіді був біженцем з Абхазії, уродженцем Сухумі. Раніше він служив у ...