У Міноборони повідомили, скільки відсотків людей у "Резерв+" мають статус "у розшуку"

4% військовозобов’язаних українців, які оновили дані про себе через додаток "Резерв+", мають статус "у розшуку". Про це йдеться в відповіді Міністерства оборони на запит УП.

Зазначається, що відомство виправило помилки у реєстрі "Оберіг", тож частина військовозобов’язаних, які мали безпідставний статус "у розшуку", втратять його.

"Якщо статус "у розшуку" не зник, то для з’ясування причин наявності цього статусу військовозобов’язаний має з’явитися до ТЦК та СП, у якому він стоїть на обліку", - йдеться у документі.

Також там йдеться, що станом на вечір 29 травня у застосунку "Резерв+"авторизувалися більше 2 млн разів, оновили свої дані більше 1.225 млн людей.

Найактивніше оновлюють дані в Києві, Київській області, Львівській та Одеській. Найменше - у Сумській, Луганській та Донецькій областях. За кордоном дані оновили вже понад 16 тисяч військовозобов’язаних.

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...

Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

понеділок, 8 липень 2024, 11:27

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України. У Києв...