Очевидці були шоковані: У Мінську 35-річний чоловік скоїв самопідпал на площі (фото, відео)

У п'ятницю, 22 січня, на площі Незалежності в Мінську здійснив самопідпал 35-річний місцевий житель. Як повідомляє в Telegram Слідчий комітет Білорусі, напроти будівлі на вулиці Радянській молода людина облила себе невстановленою рідиною, після чого підпалила, передають Патріоти України.

"Охоплений полум'ям чоловік був погашений перехожим і співробітником правоохоронних органів. Наразі він госпіталізований в заклад охорони здоров'я", – йдеться в повідомленні.

Виявилося, що потерпілий неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності – за статтею 328 (незаконний обіг наркотичних засобів). Зараз медики контролюють фізичний стан чоловіка. Слідство збирає відомості, зокрема про його психічний стан.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...