У Мінську публічно "декомунізували" фаната "русского міра" (відео)

В Білорусі помаранчево-чорна символіка перебуває під негласною забороною через те, що її активно використовують у Росії.

У Білорусі хлопцеві зрізали георгіївську стрічку. Фото: скріншот з відео.

У громадському транспорті Мінська (Білорусь) прихильнику "русского міра" публічно зрізали георгіївську стрічку. Інцидент потрапив на відео, яке опублікували на YouTube-каналі Readovka, передають Патріоти України.

Так, одна з пасажирок, помітивши заборонену в Україні символіку на рюкзаку хлопця, тихо підійшла ззаду і відрізала стрічку, після чого мовчки повернулася на своє місце. Молодик нічого не помітив. Під відео написали, що в Білорусі помаранчево-чорна символіка також перебуває під негласною забороною через те, що її активно використовують у Росії.

Якісні фальшивки тепер підсовують навіть у обмінниках: Що потрібно перевірити обов'язково при купівлі валюти

неділя, 28 квітень 2024, 5:40

В Україні розповсюджують фальшиві долари через незаконні пункти обміну та інтернет. Деякі банкноти неможливо самостійно перевірити. Тому єдиний спосіб захистись: купувати валюту тільки в тих обмінників, адреса яких вказана в реєстрі НБУ, а також в банк...

Значно довші за саму власницю: Українка увійшла до Книги рекордів за найдовше волосся у світі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 5:00

35-річна художниця та модель Алія Насирова, родом з України, потрапила до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовшого у світі волосся. Його довжина сягає 2 м 57 см і 33 мм. Завдяки розкішним пасмам жінку називають "Рапунцель". . Загалом волосся Наси...