У Мінцифри розповіли, чому стався збій "Дії" у фіналі нацвідбору на "Євробачення"

Під час трансляції фіналу Національного відбору на Євробачення-2024 стався збій у застосунку «Дія», у якому українці мали віддати голос за свого фаворита, який представлятиме нашу країну на пісенному конкурсі у Швеції. Хакери до технічних труднощів не причетні. Про це заявила комунікаційниця Мінцифри Олеся Лісовська в коментарі hromadske, передають Патріоти України.

За словами представниці міністерства, причина збою в «Дії» – надмірна кількість запитів від охочих проголосувати. Система не впоралася з навантаженням.

Очільник Мінцифри Михайло Федоров розповів, що під час голосування було зафіксовано рекордну кількість користувачів за всю історію існування «Дії». За секунду українці робили 15 тисяч запитів (тоді як торік було лише 800 запитів у секунду). Тому виникла величезна черга.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...