У містечку на Житомирщині новорічна ялинка позбавила світла два села і мало не зробила сиротами 12 дітей (відео)

Під Житомиром в селищі Романів ціла низка подій сталася при установці на центральній площі новорічної ялинки. Спочатку святкове дерево при транспортуванні обірвало дроти і позбавило два села світла та інтернету, а потім зламалося, коли на верхівці знаходився арборист - багатодітний батько, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Твій Романов".

Аварійну ялинку зрізали в селі Булдичів за 20 км від Романова та повезли на площу Єдності для встановлення. Під час перевезення незв'язані гілки хвойної красуні зачепили та розірвали інтернет-кабелі на стовпах у селах Романівка та Корчівка.

В результаті пошкодження оптоволоконного зв'язку без доступу до мережі залишилися кілька населених пунктів, а також і без світла.

Але неприємні пригоди на цьому не закінчилися - коли дерево вже в Романові стали монтувати на площі, при натягуванні тросів стовбур переломився навпіл, коли на самій верхівці знаходився чоловік. Потім ялинка впала вниз.

Під Житомиром новорічна ялинка позбавила світла два села і мало не вбила батька 12 дітей (відео)Під Житомиром новорічна ялинка позбавила світла два села і мало не вбила батька 12 дітей (відео)

За словами арбориста Олександра Виговського, батька 12 дітей, його в той момент врятувала страховка.

"Ми намагалися вирівняти ялинку. І в якийсь момент ялинка зламалася. Я, перебуваючи на висоті орієнтовно метрів 12, впав разом з верхівкою вниз. Врятувала страховка, правда, добре подряпала обличчя та отримав забій", - розповів чоловік.

Також з'явилося відео моменту падіння дерева, зняте камерою спостереження.

Відео: у Романові впала аварійна новорічна ялинка при установці

Після НП у селищній раді стали терміново шукати заміну новорічному дереву - адже свято відкриття заплановане на 19 грудня, День святого Миколая.

Під Житомиром новорічна ялинка позбавила світла два села і мало не вбила батька 12 дітей (відео)


Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...