"У моєї бабусі стоїть для цього шампанське": Житель Донецька розповів, як зустрінуть ЗСУ на Донбасі

Мешканець окупованого міста впевнений, що більшість земляків дуже зрадіє.

У Донецьку місцеві жителі з нетерпінням чекають українських військових і визволення міста від оккупації бойовиків "ДНР". Про це повідомив сам місцевий житель Донецької області, який поговорив з ведучою Яніною Соколовою в прямому ефірі програми, передають Патріоти України.

За його словами, тут чекають ЗСУ з шампанським і криками: "Слава Україні". "Чекаємо Україну, чекаємо повністю. Нехай не розповідають там, що тут все процвітає. Ми чекаємо ще, я вам чесно скажу, з 2014 року. У моєї бабусі стоїть пляшка шампанського, яка з 2014 року чекає наших хлопців, щоб їх зустріти зі "Слава Україні!" – розповів чоловік.

Також чоловік спростував фейк, який наполегливо повторюють російські журналісти, про те, що на Донбасі йде громадянська війна. За словами донеччанина, це війна України з Росією і не інакше.

"Росіянам тут нічого робити. Немає тут "громадянської" війни. Є російсько-українська війна", – заявив чоловік.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:33

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі. Така ініціат...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...