У момент трагедії нікого не було поруч: На Запоріжжі загинув 7-річний хлопчик через пральну машину (фото)

В одному із сіл Оріхівського району Запорізької області 30 липня 7-річний хлопчик, доторкнувшись до пральної машини, загинув від удару електричним струмом. Як повідомили у відділі комунікації поліції області, дитина на момент трагедії була сама, передають Патріоти України.

"Попередньо було встановлено, що 7-річний хлопчик, коли поруч не було батьків, доторкнувся до електронагрівача, встановленого в саморобній пральній машині", – розповіли в поліції.

Правоохоронці з'ясовують деталі трагедії, відкрито кримінальне провадження за пунктом 2 частини 2 статті 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...