У московському аеропорту стався потоп через... мікрохвильовку (відео)

Один з термінал у другому за величиною міжнародному аеропорту російської столиці “Шереметьєво” затопило після того, як там спрацювала пожежна сигналізація. Про це повідомляють російські Telegram-канали, публікуючи відповідне відео, передають Патріоти України.

Вода полилася на людей і частину будівлі затопило. У деяких місцях почало обвалюватися перекриття між поверхами. На опублікованих кадрах видно, як пасажири аеропорту ховаються від потопу.

На місце пригоди виїхали пожежні служби, проте вони встановили, що сигналізація спрацювала з хибних причин. "Займання немає", - повідомили в екстрених службах.

Потоп в аеропорту Шереметьєво стався через те, що співробітник аеропорту вирішив пообідати у службовому приміщенні, але відволікся, доки обід розігрівався у мікрохвильовій печі. Він згадав про їжу, коли з мікрохвильовки пішов дим, що викликало спрацювання сигналізації. Цікаво, що протипожежні датчики спрацювали не в тому місці, де спостерігалося задимлення.

Новий закон про мобілізацію скоро вступить у силу: Які обов'язки будуть у чоловіків віком 18-60 років

понеділок, 29 квітень 2024, 7:24

Верховна Рада 11 квітня ухвалила в цілому законопроєкт про мобілізацію в Україні. Закон уже підписав президент Володимир Зеленський. Він набуде чинності 18 травня 2024 року, передають Патріоти України. Як розповіли в Міністерстві оборони, відповідно до...

Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...