У Москві екстрено госпіталізовано зірку фільмів "Брат" і "Брат-2"

Віктор Сухоруков упав зі сцени театру імені Мосради під час вистави "Зустрічайте, ми йдемо".

Віктор Сухоруков. Фото: соцмережі.

Народний артист Росії, зірка фільмів "Брат" і "Брат-2" Віктор Сухоруков був екстрено госпіталізований, передають Патріоти України.

За даними Агентства міських новин "Москва", він упав зі сцени театру імені Мосради під час вистави "Зустрічайте, ми йдемо" та отримав серйозну травму руки.

У результаті виступ зупинили. На місце події прибули медики. Як повідомляє Telegram-канал Mash, актора госпіталізували. Уточнюється, що його відвезли в Інститут Скліфосовського. Про стан Сухорукова поки не відомо. У мережі дані про травму розходяться: деякі повідомляють, що руку актор зламав, інші – вивихнув.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...