У Москві та Підмосков'ї масштабні пожежі


Масштабні пожежі спалахнули у Москві та Підмосков'ї
У ніч на 11 січня сталися масштабні пожежі у Москві та Московській області РФ. Там горіли виробничий цех та адміністративно виробнича будівля. Про це повідомляє МНС Росії.

Зокрема, у селищі Обухово біля Москви, за офіційними даними, горіла покрівля цеху з виробництва полімерної продукції на площі 8000 м. кв.

Ще до прибуття пожежників персонал самостійно вийшов на вулицю. На місці працювали понад 100 рятувальників та 33 одиниці техніки. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

А у Москві на шосе Ентузіастів загорілась адміністративно-виробнича будівля на площі 2000 м. кв.

На місце направили пожежний поїзд, рятувальники намагались не допустити подальшого поширення вогню. Загасили пожежу за кілька годин. За офіційними даними, постраждалих немає.

У Росії три райони Москви залишились без світла, води та опалення у -25ºC через

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...