У Москві точно буде істерика: Борис Джонсон запропонував провести Євро-2028 з футболу в Україні

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон прокоментував подачу заявки Росією на проведення чемпіонатів Європи 2028 та 2032, передають Патріоти України.

"Бажання Росії провести в себе будь-який футбольний турнір чи культурну подію виходить за межі сатири. Я не можу повірити, що хтось серйозно розгляне їхню пропозицію. Найкраще було б, щоб усі російські війська негайно вийшли з України, а право провести турнір передали українцям", – сказав Джонсон у Брюсселі під час саміту НАТО.

Додамо, що також спільну заявку на проведення Євро-2028 подали футбольні асоціації Англії, Північної Ірландії, Республіки Ірландія, Шотландії та Уельсу.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...