У Москві "вагнерівець", який повернувся з війни в Україні, побив пенсіонерку та намагався спалити її квартиру

У Москві ексвагнерівець, який тільки-но повернувся з війни в Україні, побив пенсіонерку і спробував спалити її квартиру. Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

За даними каналу, інцидент стався 7 квітня. Увечері пенсіонерка Людмила Олексіївна збиралася йти спати, але у двері до неї зателефонувала сусідка зі словами, що внучка пенсіонерки забрала у її сина телефон, який слід віддати, бо син шаленіє.

У квартиру потерпілої вбіг сам син — 26-річний Павло. Він почав вигуками вимагати свій телефон, а потім почав бити пенсіонерку. За словами пенсіонерки, Павло схопив ніж із кухні та погрожував убивством. Потім він збігав за горючою рідиною і облив килим та постільну білизну, після чого підпалив. Жінці вдалося погасити полум'я.

Дебошира змогли вгамувати лише поліцейські. Вже в дільниці окупант заявив, що пів року був учасником ПВК "Вагнер" — уклав "контракт", який закінчився 28 лютого.

Пенсіонерку госпіталізували з переломом носа, вивихом пальця, а також множинними забоями та синцями.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...