Неуважність накоїла лиха: У моторошну автотрощу на Харківщині потрапили 5 авто, постраждала 6-річна дитина (фото, відео)

На трасі між селами Задонецьке й Лиман зіткнулися 5 автомобілів. У ДТП постраждали 3 людей, зокрема 6-річна дитина, зазначають Патріоти України.

Масштабна автотроща відбулася 14 січня зранку в Чугуївському районі Харківщини. Не розминулися "ВАЗ 2106", Daewoo Lanos, Volkswagen Caddy, KIA Sportage і Tata.

Аварія на Змієвому

На місці події працювала поліція, швидка та рятувальники. Постраждалих довелося витягувати зі заблокованих конструкцій. Відомо, що травми отримав водій та 2 пасажирів автомобіля ВАЗ. Мовиться про 6-річну дівчинку та її 26-річну матір.

Жінку затиснуло в понівеченому авто. Рятувальники за допомогою спецінструменту деблокувати конструкцію та передали постраждалу медикам.

Усіх травмованих госпіталізували до Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Про стан водіїв та пасажирів інших авто нічого не повідомляли.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця "Азовсталі" Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...