У Мотижині знайшли вбитими старосту села Ольгу Сухенко та її родину, яких викрали окупанти

У Київській області знайшли вбитими старосту села Мотижин Макарівської громади Ольгу Сухенко, її чоловіка Ігоря та сина Олександра. Усю родину російські окупанти взяли в полон 23 березня. Про це повідомив Сергій Яценко у Facebook-спільноті "Макарів офіційний" 2 квітня. До цього їх доля була невідома, передають Патріоти України.

"Сумна новина. Знайдено тіла старости села Мотижин Ольги Сухенко та її чоловіка Ігоря Сухенко і сина Олександра Сухенко, які були взяті в полон орками 10 днів тому", – сказано у повідомленні.

Видання "Київвлада" 26 березня повідомляло, що інформацію про викрадення родини підтвердила заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова. За її словами, окупанти хотіли забрати лише старосту села, однак її чоловік наполіг, що поїде з нею.

Ще через шість годин рашисти забрали і їхнього сина Олександра. Його дівчина Дар'я у Instagram повідомляла, що окупанти проводили обшуки у будинку родини Сухенків, їх допитували понад годину.

Родич Сухенків у коментарі "Суспільному" розповів, що з самого початку російського вторгнення родина не хотіла їхати з села. Вони допомагали містянам ліками та продуктами.

Зазначимо, що Олександр Сухенко – відомий футболіст у Київській області. Він виступав за ФК "Кудрівка" (Ірпінь). Його батько Ігор Сухенко був співпрезидентом футбольного клубу "Колос" (Мотижин).

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...