Не все так погано? У МОЗ назвали рівень смертності від коронавірусу в Україні

Рівень смертності від коронавірусу в Україні становить 2,7%. Про це на нараді у президента Володимира Зеленського заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передають Патріоти України.

За його словами, рівень смертності в Україні становить 2,7% від кількості заражених на коронавірус, і це значно нижче середньосвітового показника.

Крім того, на нараді прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що більше 90% мереж аптек і магазинів в Україні забезпечені засобами захисту. А комісії з перевірки лікарень в регіонах показали, що, незважаючи на хорошу статистику від місцевої влади, у медиків є чимало проблем.

"Зокрема, мова йде про постачання деяких ліків, а також про рішення транспортних питань і харчуванні лікарів. Особливо тих, які залишаються ночувати в медустановах через епідемію", - йдеться в повідомленні. В уряді повідомили, що гроші на це були виділені. А забезпечити надання послуг має місцева влада.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...