У МВС пропонують віддавати полонених солдат РФ матерям, якщо вони заберуть їх з Києва

Ухвалено рішення віддавати полонених російських солдатів їхнім матерям, якщо вони приїдуть за ними в Україну, до Києва. Про це повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко, зазначають Патріоти України.

За його словами, російським матерям, аби повернути сина з полону в Україні, куди їх відправив Путін воювати, потрібно передусім зателефонувати на номери телефонів вказаних у листівці для того, щоб дізнатися чи перебуває окупант у полоні або загинув, слід зайти в Telegram- канал "Вантаж 200" або зателефонувати на гарячу телефонну лінію міністерства Оборони України – "Повернись живим з України" на багатоканальні телефони.

  • +380894201860
  • +380894201861
  • +380894201862

Або написати на пошту: Vernis_iz_ukraine@gmail.com

"Потім, якщо Ви отримали, підтвердження, що Ваш син перебуває у нас у полоні, матері російських солдат мають дістатися Києва. Після вторгнення фашистської армії Путіна та закриття повітряного простору, це можна зробити лише таким способом: добирайтеся до Калінінграда чи Мінська. Звідти автобусами чи таксі до польського кордону. Потім через територію Польщі потрібно буде дістатися КПП з Україною", - пояснив Геращенко.

На КПП, як каже Геращенко, їх зустрінуть та супроводжують до Києва. "Ми, українці, на відміну від путінських фашистів, не воюємо з матерями та їхніми полоненими дітьми. Чекаємо на Вас у Києві", - підсумував Геращенко.

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...

Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: Митрополит дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 6:37

У суботу перед Великоднем потрібно поводитись, як годиться християнам: вшановувати Господа, нічого не святкувати та зберігати спокій і тишу. А от святити у неділю в храмах можна будь-яку їжу, яка може мати для людей "сакральне значення". Про це в інтер...