У Миколаєві чоловік збирався метнути гранату у "Безсмертний полк" (фото)

Громадянина вчасно помітила та зупинила поліція.

У Миколаєві чоловік збирався метнути гранату. Фото: mk.npu.gov.ua.

9 травня, на перетині вулиць Соборної та Потьомкінської поліцейські помітили чоловіка, який ніби намагався кинути невідомий предмет у людей, які йшли колоною. Прибувши на місце, експерти ідентифікували, що предмет є армійською димовою гранатою РДГ 2б, передають Патріоти України.

Правоохоронці відносно 32-річного порушника склали протокол за ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Дрібне хуліганство», та провели профілактичну бесіду із чоловіком. Для прийняття законного рішення складений адміністративний протокол буде направлений до суду.

А також станом на 14:30 9 травня поліцією складено три адміністративні матеріали за ознаками ст. 173-3 КУпАП «Виготовлення та пропаганда георгіївської (гвардійської) стрічки», за ще кількома повідомленнями наразі проводиться перевірка. Випадки порушень громадянами адміністративного законодавства зафіксовані у Центральному районі – 2 та у м. Южноукраїнськ – 1.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...