Помста чи витівки конкурентів? У Миколаєві невідомі спалили до тла автомобіль кандидата в депутати від "Слуги народу" (фото)

У Миколаєві в ніч на 8 жовтня невідомі спалили автомобіль Ford Fusion активіста і кандидата в депутати Миколаївської міськради від партії "Слуга народу" Дениса Жело. Про це він написав у Facebook. За словами Жело, такими діями "його не вдасться зламати", передають Патріоти України.

деяких почали здавати нерви. Мабуть, ми щільно прищемили вам хвости. Боягузливі ідіоти, це просто залізо, вам все одно не вдасться мене зламати!" - написав він.

У той же час в прес-службі Національної поліції області відзначили, що інцидент стався близько 03:00 на автостоянці по вулиці Мореходній в Заводському районі. За фактом події почали розслідування ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу).

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...