У Миколаєві у ДТП потрапила вантажівка, яка перевозила... дві тонни заморожених собачих туш (фото)

Увечері у середу, 28 серпня, на перетині проспекту Центрального та вул. 6-й Слобідській у Миколаєві зіткнулися мінівен Fiat Doblo та вантажівка Renault Master. Як з'ясувалося у вантажівці було дві з половиною тонни заморожених собак. Про це повідомляє видання «Новини-N», передають Патріоти України.

Як розповіли журналістам у відділі комунікації поліції Миколаївської області, туші собаки везли на кремацію в Одесу згідно з договором. «Після аварії евакуатор забрав автомобіль разом із вантажем, його було перенаправлено за призначенням», – пояснили поліцейські.

Внаслідок ДТП постраждали водій автомобіля «Фіат» та пасажир вантажівки. Так, протокол про адміністративне правопорушення було складено на другого учасника ДТП – водія «Фіата». Наразі правоохоронці з'ясовують, хто був власником вантажу.

За рік стажу для пенсії українцям доведеться віддати 5 мінімалок: Ось хто може докупити та які правила

четвер, 29 серпень 2024, 16:50

У 2024 році мінімальний страховий внесок для зарахування одного місяця стажу становить 1760 грн, що відповідає 22% від мінімальної заробітної плати (8 тис. грн), що в рік становить 21 120 грн. Однак, якщо громадянин бажає придбати рік стажу одноразово,...

Німеччина посилює перевірки на кордоні: Ось що слід врахувати українцям

четвер, 29 серпень 2024, 16:30

Сусідні з Німеччиною країни попереджають, що відновлення перевірок на усіх німецьких кордонах призведе до ефекту доміно, який може зруйнувати Шенгенську зону. Про це йдеться у публікації Euractiv, передають Патріоти України. Поки Берлін запровадив пере...