У Миколаєві військовослужбовець забіг у салон тролейбуса і жорстоко побив жінку-водія

У Миколаєві у вівторок, 9 березня, чоловік завдав жорстоких побоїв жінці-водієві тролейбуса, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцевий портал Новини-N.

Повідомляється, що в мікрорайоні Північний в салон забіг невідомий чоловік і накинувся на жінку-водія з кулаками напереваги. Більшість його ударів довелося в її голову. Жінку негайно госпіталізували зі струсом мозку.

Сам нападник зник на автомобілі ВАЗ. Але номер цього транспортного засобу встигли записати очевидці.

Вони також розповіли, що незадовго до нападу у водія стався конфлікт з однією з пасажирок ‒ останньою не сподобався стан купюр, якими водій дала здачу з 50 гривень.

У пресслужбі патрульної поліції Миколаївської області увечері повідомили про затримання зловмисника. Він підтвердив, що мав конфлікт з водієм, проте запевняє, що не завдавав їй побої. Затриманого передали слідчим для встановлення обставин інциденту. Судячи з фото, яке опублікувала поліції, затриманий є військовослужбовцем. А судячи з шеврона на формі, він несе службу в 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді ЗСУ.

false

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...