У мить убивства розмовляв з вагітною дружиною телефоном: Шокуючі подробиці загибелі молодого бійця ЗСУ на Донбасі

Після пережитого дружину Івана поклали в лікарню.

У понеділок, 16 листопада, в районі ООС загинув військовослужбовець 80 окремої десантно-штурмової бригади солдат Іван Горошко. Його застрелили під час несення служби з охорони базового табору. 21-річний боєць ЗСУ в момент смерті розмовляв телефоном зі своєю дружиною Оленою, яка чекала дитину. П'яний товариш вистрілив йому в голову, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався близько 1:30 ночі. Дівчина розповіла, що вони з чоловіком розмовляли телефоном, і в один момент пролунав постріл, після якого обірвалась розмова. Вона зателефонувала другу Івана, і той сказав, що її чоловік помер.

Івану вистрілили в потилицю без будь-якої причини. Після цього вбивця вклав Івану в руки автомат і намагався довести, що він сам застрелив себе.

Розмовляв телефоном з вагітною дружиною: деталі загибелі молодого бійця ЗСУ на Донбасі

Військова прокуратура повідомила, що стрілка затримала і він повністю зізнався у скоєному, і пояснив, що вбив Івана Горошко, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Після пережитого вагітну дружину Івана поклали в лікарню. Дівчина наполягла, щоб її коханого поховали у Львові. "Вона говорила: якщо моя дитина не побачила живого батька, я хочу водити сина на його могилу, щоб він знав, що у нього батько - герой", - розповідають друзі сім'ї.

Хлопця будуть ховати у Львові в четвер, 19 листопада, о 12:00. Іван Горошко народився 7 липня 1999 року в селі Кальмазове в Кіровоградській області. Він рано втратив матір, і пізніше його батько одружився з жінкою, в якої були свої діти. Тому в сім'ї, крім самого Вані, виховувалися ще його сестра і двоє братів.

Сім'я жила бідно, і через брак грошей Івана перевели в Знаменський інтернат. Його вихователька згадує про хлопця тільки хороше, і каже, що він був чуйним хлопчиком. У серпні 2019 року, Іван підписав контракт і разом з другом потрапив на службу в 80 окрему десантно-штурмову бригаду, яка дислокується у Львові. Іван служив розвідником-навідником.

У Львові він познайомився зі своєю майбутньою дружиною Оленою, яка живе з бабусею. Через деякий час вони зіграли весілля в українському стилі. Пара чекала на первістка, який повинен народиться в лютому 2021 року.

Джерело: Обозреватель

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...