У найближчі роки в Україні не святкуватиме нічого: З Умані депортували британського хасида-дебошира (фото)

Працівники міграційної служби Умані примусово повернуть в країну походження 51-річного уродженця Великобританії. Він вчинив хуліганські дії в синагозі, за що на нього склали адмінпротокол. Про це повідомляє прес-служба Державної міграційної служби України, передають Патріоти України.

Через хуліганства в молитовному домі на порушника порядку був складений протокол за ст.173 КуАП (дрібне хуліганство). Коли працівники міграційної служби почали перевірку, виявилося, що британець порушив правила перебування в Україні. За це на нього склали ще один адмінпротокол за ч.1.ст.203 КУпАП (невиконання рішення про заборону на в'їзд в Україну). Порушника оштрафували на 3400 грн.
А за порушення громадського порядку в синагозі іноземцю доведеться примусово повернутися в країну походження в найближчі 5 днів. У міграційній службі зазначають, що "щонайменше три нових роки за іудейським календарем йому доведеться зустрічати поза Україною через встановлену заборону на в'їзд".

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...