"У найкращому разі мені залишився рік": Знаменитий футбольний тренер повідомив, що смертельно хворий

Видатний футбольний тренер Свен-Горан Ерікссон повідомив, що у нього виявлено неоперабельний рак підшлункової залози останньої стадії. 75-річний шведський фахівець зізнався, що, згідно з прогнозами лікарів, через смертельну хворобу йому залишилося жити щонайбільше рік, передають Патріоти України.

"Усі розуміють, що маю погану хворобу. Усі здогадувалися, що це рак, і це так. Але я повинен боротися з нею якомога довше. Я знаю, що в найкращому разі мені залишився рік, у гіршому – навіть менше. Але не думаю, що мої лікарі можуть бути повністю впевнені.

Краще не думати про це. Треба обдурити свій мозок. Я міг би весь час ходити й думати про це, сидіти вдома, бути нещасним і думати, що мені не пощастило. Легко опинитися в такому становищі. Але ні, дивіться на позитивні сторони речей і не занурюйтеся в невдачі, тому що це, звичайно, найбільша невдача з усіх. Це просто виникло з нічого. І це шокує вас.

Я не відчуваю сильного болю. Але мені діагностували хворобу, яку можна сповільнити, але не можна оперувати", – наводить слова Ерікссона Sky Sports.

Більшість своєї тренерської кар'єри Ерікссон провів у Англії та Італії. Зокрема від 2001-го до 2006 року він очолював збірну Англії, дійшовши з "Трьома левами" до чвертьфіналів на Євро-2004, ЧС-2002 і ЧС-2006.

Також Ерікссон тренував "Манчестер Сіті", "Лестер", "Рому", "Фіорентину", "Бенфіку", "Сампдорію", "Лаціо", збірну Мексики, Філіппін та Кот-д'Івуару, китайські клуби "Гуанчжоу", "Шанхай СІПН" і "Шеньчжень". Останнім місцем роботи Ерікссона був шведський "Карлстад", де він працював спортивним директором.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...