"У нас сталася трагедія": Суркіс розкрив деталі жахливої травми Шапаренка перед матчем із Шахтарем

У рамках чемпіонату України Динамо і Шахтар зіграли внічию — 1:1. Півзахисник столичної команди Микола Шапаренко не брав участі в поєдинку. Президент Динамо Ігор Суркіс розповів про травму українця, передають Патріоти України.

«У нас сталася трагедія з Шапаренком. За 4−5 годин до матчу він скляними дверима порізав собі плече. Він відчиняв двері і скло впало на нього, тому сьогодні він не грав.

Ми були б більш креативними всередині поля, але мені сподобалися ті хлопці, які вийшли. Був настрій, вони грали так, як вони повинні грати. Тільки вчора о другій годині ми приїхали на базу. Весь цей час хлопці відновлювалися", — наводить слова Суркіса Профутбол Digital.

Можуть бути ознаками інопланетного життя: На Марсі виявили таємничі зелені плями (фото)

понеділок, 28 жовтень 2024, 22:02

Марсохід NASA Perseverance, який перебуває на Марсі майже чотири роки, натрапив на нову таємницю в регіоні під назвою "Змієподібні пороги" - у марсіанському піску було виявлено таємничі зелені крапки. Ці зелені плями можуть з’явитися, коли органічні ре...

"Стань героєм!": У Варшаві встановили стенди із зображеннями військових ЗСУ, які обурили українців (відео)

понеділок, 28 жовтень 2024, 21:30

У Варшаві встановили інсталяцію з зображеннями українських військових, які загинули у війні Росії проти України. Однак із вирізаними обличчями. Люди могли підходити позаду цих стендів і фотографуватися. Відповідні відео з'явилися у мережі, повідомляють...