"У нас стрілянина, а ти зі своїм м’ячиком": Українців зворушив сумний песик із ЗСУ, якому нема з ким погратися (відео)

Користувачів соцмереж зворушив сумний песик ЗСУ, який через активні бойові дії навколо Бахмута залишився поза увагою своїх людських друзів. Відповідне відео опублікував у себе у TikTok один із захисників України, передають Патріоти України.

На оприлюднених кадрах видно, як тварина всіляко сигналізує військовим, що хоче погратись. Притягнувши їм свого м’яча, кошлатий боєць почав жалібно скиглити, проте солдати виявилися надто зайнятими. «У нас тут стрілянина, а ти зі своїм м’ячиком. Братан… Тут люди працюють», — пояснив йому один із воїнів.

Втім, у результаті пес все ж дочекався уваги з боку когось із солдатів і радісно побіг разом зі своєю іграшкою назустріч розвагам.

Користувачі соцмереж оцінили його поведінку як надзвичайно зворушливу.

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...