"У нас там 36 працівників": У SkyUp прокоментували ситуацію з людьми і літаками в Судані

У зв'язку з ситуацією в Судані в даний час відомо про спрацювання аварійного радіомаяк на одному з двох літаків авіакомпанії SkyUp, що знаходяться в аеропорту столиці країни Хартумі. Про це повідомила прес-служба авіакомпанії, передають Патріоти України.

"Встановити стан літака та можливі пошкодження на даний момент неможливо. 36 співробітників, що перебувають у країні, наразі знаходяться у відносно безпечному місці, з ними є зв’язок", - уточнили в авіакомпанії.

Там зазначили, що намагаються організувати безпечні умови перебування співробітників та допомогти їм якнайшвидше залишити країну. "Ми займаємось цим разом з посольством України в Єгипті, консульством України в Судані, МЗС України та іншими державними структурами", - уточнили в авіакомпанії.

У прес-службі підкреслили, що повідомлять про вирішення ситуації додатково.

Літаки SkyUp Airlines у Судані

Літаки SkyUp Airlines перебувають в Судані в рамках контракту на умовах ACMI з авіакомпанією Sun Air. Від початку 2023 року вони виконували рейси до Каїра (Египет), Ер-ріяда та Джидди (Саудівська Аравія).

Мобілізація до 25 років: ЗМІ розповіли, чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих

середа, 15 травень 2024, 17:25

2 квітня 2024 року, майже через рік після ухвалення Верховною Радою президент України Володимир Зеленський підписав закон 9281 про зниження граничного віку перебування громадян на військовому обліку призовників від 27-ми до 25-ти років. Відтепер громад...

Оце так! На Сонці стався найбільший спалах за майже два десятиліття

середа, 15 травень 2024, 16:50

У вівторок, 14 травня, на Сонці стався найбільший спалах за майже два десятиліття. Про це повідомляє The Washington Times. . Подія сталася всього за кілька днів після того, як сильні сонячні бурі охопили Землю і створили сліпуче північне сяйво в незви...