"У неділю купили весільну сукню": Навколо похорону по-звірячому вбитої матір'ю дівчинки в Харкові розгорівся скандал (відео)

Організацію похорону взяла на себе сусідка П'янових - Світлана Перехрест.

У мережі облили брудом сусідку вбитої матір'ю Христини П'янової в Харкові, яка організовувала похорони дитини. Про це повідомляє видання "Город Х", передають Патріоти України.

Гроші на похорон 13-річної дівчинки збирали серед небайдужих людей. Адже її родина неблагополучна. А її мати Тетяна знаходиться під слідством у зв'язку з підозрою у вбивстві дочки.

Організацію похорону взяла на себе сусідка П'янових - Світлана Перехрест. Дівчина записала відеозвернення і опублікувала його в мережі. Необхідну суму вдалося зібрати за кілька днів. Але деякі звинуватили Світлану в шахрайстві. Писали, що вона збирає гроші не для похорону.

"Поясню тим, кому більше зайнятися немає чим, як лити бруд. У суботу купували одяг, в неділю купили на похорон весільну сукню. Думаєте, зараз легко знайти це все? У понеділок ми з сестрою Тані їздили до слідчого, щоб зрозуміти, коли можна забрати і поховати дитину. Батьків у Тані немає. Я просто допомагаю, вони мої сусіди, дитина росла на моїх очах", - заявила Світлана Перехрест.

Тим часом у зв'язку з вбивством Христини представники Дергачівського районного відділу освіти звернулися до батьків школярів з проханням контролювати своїх дітей і зобов'язали класних керівників бути на зв'язку з учнями. Крім того, шкільним психологам рекомендували провести онлайн-конференції на тему домашнього насильства і розповісти, куди діти можуть звертатися в разі прояву до них насильства.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...