У неділю в Україні різко погіршилася погода, сніжить, місцями значні морози, на дорогах очікується ожеледиця

У неділю, 22 листопада, погода в Україні значно погіршується. У деяких областях вже випало до 5 сантиметрів снігу, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

У Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій та східних областях за ніч випало від 1 до 5 см снігу. Температура повітря на більшій території країни коливається від -2 до +2 в східних областях 0-5.

Покриття на дорогах державного значення у більшості областей сухе, в областях з опадами мокре та місцями засніжене. На перевальних ділянках доріг температура повітря коливається від -2 до -12. Стан покриття сухий.

За прогнозом Укргідрометцентру 22 листопада в більшості областей України буде без опадів. Невеликий мокрий сніг ітиме лише в східній та північно-східній частині — Сумах, Харкові, Луганську. На дорогах країни, крім заходу та півдня, місцями ожеледиця.

Температура вночі становитиме від 1 градуса тепла до 5 градусів морозу. Вдень 0-6 градусів тепла, на сході країни 1-3 градуси морозу.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...