"У него все будет хорошо. А у нас?": Росіяни вибухнули гнівом через великоднє звернення Путіна

Громадяни РФ більше не вірять в свого "фюрера"?

Росіяни обурилися через пасхальне звернення президента РФ Володимира Путіна. Відео привітання було розміщено у Twitter, передають Патріоти України.

"У нас в народі кажуть: на Бога надійся, а сам не зівай. Ми так і робимо. Але в це світле свято Воскресіння Христового все-таки так і хочеться сказати: все буде добре з Божою допомогою", - сказав президент країни-агресора , вітаючи росіян зі своєї резиденції в Ново-Огарьово.

"Не здивований, що комусь із АП здається, що спокійний Путін з затишним каміном на задньому фоні - це елегантно, солідно та впевнено. Але вони не розуміють, наскільки ця картина відірвана від того, чим живуть звичайні росіяни кожен день", - написав користувач соцмережі під ніком "Совокінформбюро".

"Медицину і науку, здатну вилікувати населення від епідемії, убив ... Тупіше і підліше голови держави ще не було в Росії", - написав користувач з ніком "Нейронний зв'язківець".

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...