У неї лишилося ще троє дітей: У Калуші мати підкинула новонародженого сина сусідам - хлопчик замерз на смерть

В Івано-Франківській області винесли вирок багатодітній матері, з вини якої загинув її новонароджений син. Про це повідомляє Kurs, передають Патріоти України.

За даними видання, 29 березня цього року мешканка Калуша самостійно народила дитину вдома і перерізала пуповину. На світанку наступного дня вона підкинула свого загорнутого в простирадло сина сусідам.

Однак сусідка помітила дитину тільки о 9:30, відразу викликавши поліцію і швидку допомогу. Попри госпіталізацію в Калуську райлікарню, врятувати немовля не вдалося — воно померло від переохолодження.

Підсудна визнала свою провину. Вона пояснює свій вчинок страхом перед чоловіком і свекрухою, тому що у неї вже є троє дітей.

Жінка, мовляв, і подумати не могла, що її новонароджений син помре - вона сподівалася, що сусідка раніше побачить дитину і допоможе йому.

Мати-"зозуля" щиро розкаялася і запевнила, що, якби час можна було повернути назад, то вона б так не вчинила. Вона просила суддю врахувати, що у неї на утриманні є ще троє дітей, зокрема двоє неповнолітніх.

Калуський суд визнав її винною за ч. 3 ст. 135 (залишенні в небезпеці зі смертельним результатом) КК України та засудив її до 3 років позбавлення волі. Але згідно зі ст. 75 ККУ жінку звільнили від цього покарання і засудили до 2 років випробувального терміну.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...