У невістки еміра Катару в потязі до Парижа украли цінний багаж - у компанії розводять руками

Одинадцять розкішних сумок, що належали невістці еміра Катару, ім’я якої не розголошують, були викрадені з потяга, що сполучав Ніццу (Приморські Альпи) з Парижем. У багажі були “дуже цінні особисті речі”. Про це повідомило видання Le Parisien з посиланням на джерела в поліції, передають Патріоти України.

Злочин стався напередодні, 27 липня. Невістка еміра Катару в супроводі свого домашнього працівника сіла до потяга на вокзалі у Канні. Потяг, що йшов з Ніцци, мав дістатися до Ліонського вокзалу Парижа.

У період з 12:00 до 13:40 вона помітила викрадення 11 сумок люксового бренду Hermès. Поїзд зупинили та затримали приблизно на двадцять хвилин на станції Тулон (Вар), щоб провести розслідування. Але ні сумок, ні злодіїв одразу знайти не вдалося.У залізничній компанії повідомили, що не несуть відповідальності у разі втрати або крадіжки речей. “Стежити за своїм багажем є виключною відповідальністю мандрівника”, – стверджують у компанії.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...