У Нікополі на маршрутах розстріляли п'ять автобусів з пасажирами. У місті зранку транспортний колапс

Мотивація злочинців, як і їх особи, наразі не відомі

У місті Нікополь Дніпропетровської області 26 січня невідомі відкрили вогонь по міських автобусах. У момент обстрілу в салонах перебували пасажири. Нападу зазнало приблизно п'ять одиниць громадського транспорту. Інцидент трапився в районі міської лікарні №4, повідомив на своїй сторінці у Facebook директор ТОВ ВКП "Мотодор" Віталій Голін, зазначають Патріоти України.

"У Нікополі ввечері в неділю невідомі біля міської лікарні №4 обстрілюють із пневматичної зброї міські автобуси з пасажирами. Наразі розбиті вікна у понад п'ятьох транспортних засобах. Зловмисники не затримані, тому інші пасажири й транспорт не можуть почуватися в безпеці", – написав Голін.

Як повідомив керівник підприємства, пошкоджені автомобілі будуть тимчасово зняті з маршруту, через що можливі зміни в графіку руху громадського транспорту.

"Завдяки автобусним терористам завтра вранці пошкоджені транспортні засоби не зможуть вийти на маршрути міста. У такий спосіб дії зловмисників завдали значної шкоди не тільки перевізнику, а й жителям та пасажирам міста Нікополя, які завтра не зможуть пересуватися у звичайному режимі", – зазначив він.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...