У Німеччині чиновник малював на українських авто свастику та писав F*ck UA

У Німеччині чиновник малював на українських автомобілях свастику та писав F*ck UA. За це чоловіка оштрафували. Про це повідомляє Spiegel, передають Патріоти України.

Як зазначається, муніципальний чиновник із Баден-Бадена написав F*ck UA і намалював свастику на двох автомобілях з українськими номерами. Самі ж авто належали українським біженцям. В цей момент авто були припарковані на громадській підземній автостоянці в курортному місті Шварцвальд.

Згодом один з потерпілих подав заяву у поліцію. Окружний суд Баден-Бадена засудив обвинуваченого до штрафу в розмірі 50-денного окладу за “використання знаків антиконституційних організацій” і образу.

Водночас міська влада тепер проведе перевірку, щоб з’ясувати, які наслідки ці інциденти можуть мати для порушника.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...