У Німеччині хочуть ще на пів року продовжити пільги для автомобілістів з України: Що це означає

З першого квітня українцям, які не перереєструють свої автомобілі у Німеччині, загрожували штрафи. Однак федеральний уряд вже звернувся до федеральних земель з проханням відкласти це нововведення на пів року Відповідне звернення оприлюднило Федеральне міністерство цифровізації і транспорту Німеччини, передають Патріоти України.

У ньому йдеться про звільнення українських біженців від необхідності отримувати німецькі номерні знаки на їхні автомобілі, ввезені з України.

Такий пільговий період має тривати до кінця вересня.«Міністерство запропонувало протягом цього періоду остаточно з'ясувати із землями всі відкриті процедурні питання, пов'язані з реєстрацією українських транспортних засобів», — зазначила речниця федерального міністерства транспорту у відповідь на запит DW. Наразі вже відомо, що це рішення підтримає щонайменше уряд Землі Бранденбург.

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...